opc_loader

CLARK Onderdelen

CLARK onderdelen, alles in 1 webshop!  CLARK 100 JAAR  *1917-2017*

Bij BAKKER HEFTRUCKS kunt u niet alleen uw CLARK heftruck onderdelen snel via de webshop bestellen, maar krijgt u gericht antwoord op uw vragen.

Als uw Nederlandse CLARK heftruck dealer, hebben wij alle kennis en opgeleide mensen in huis om u de juiste service te verlenen.

Niets is zo vervelend als een reparatie uitvoeren met onderdelen die verkeerd geleverd zijn en-of net niet helemaal passen.

Vaak wordt er voor het gemak het niet origineel besteld, CLARK onderdelen besteld u direct passend en net zo betaalbaar gewoon in Purmerend.

  • De originele onderdelen voor bijna alle geleverde CLARK machines van de afgelopen 30 jaar gewoon nog leverbaar!
  • Onze medewerkers zijn opgeleid bij CLARK en werken dagelijks met de door ons geleverde machines.
  • Met onze ervaring kunnen wij altijd een passende aanbieding met originele CLARK onderdelen voor  u maken
  • Vandaag besteld voor 15:00 uur  morgen in huis!
  • 1 JAAR GARANTIE op uw originele onderdelen. (excl.slijtdelen)  
Artikel 1 tot 23 (van de 23 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 23 (van de 23 artikelen). Resultaat:1

Koop bij Bakker Heftrucks onderdelen die u nodig heeft

Een nieuwe heftruck nodig? Met alleen de aanschaf van het apparaat bent u er meestal nog niet. Zo zijn er allerlei extra onderdelen die het werken met een heftruck beter, veiliger en efficiënter maken. Bijvoorbeeld een extra tractiebatterij of opladers. Bij Bakker Heftrucks vindt u alle onderdelen voor heftrucks die u nodig heeft.

Batterijen

Als de tractiebatterij van een heftruck leeg of kapot is, houdt het apparaat er acuut mee op. Niet fijn, zeker niet in periodes dat het erg druk is en de heftruck onmisbaar. Goed nieuws: voor topkwaliteit batterijen kunt u terecht bij Bakker Heftrucks. Over het algemeen heeft u die nog dezelfde dag in huis en kunt u snel weer aan de slag. Heftruckbatterijen verkopen wij – exclusief in Nederland – van het merk Eternity en Nordyne. Wij komen uw batterij graag inmeten voor een scherpe aanbieding.

Opladers

Bakker Heftrucks is importeur van het kwaliteitsmerk Nordyne. Deze Franse fabrikant levert niet alleen tractiebatterijen, maar ook batterijladers. Uitstekende producten waarmee we bijzonder goede ervaringen hebben. De eisen die we stellen zijn hoog, omdat we uit eigen ervaring weten hoe groot de kwaliteitsverschillen tussen het ene merk en het andere zijn. Als u bij ons een batterijlader bestelt, weet u zeker dat u daarmee weer jaren vooruit kunt.

Overige heftruckonderdelen

Natuurlijk zijn batterijen en laders niet de enige onderdelen van een heftruck. Zo kan het ook gebeuren dat u nieuwe banden, filters, heftmastdelen of motordelen nodig heeft. Over het algemeen zijn dit reparaties die door een monteur worden uitgevoerd. Maar ook voor het bestellen van losse heftruckonderdelen kunt u contact opnemen.