opc_loader

Heftruck service

TD BAKKER HEFTRUCKS B.V.

BAKKERHEFTRUCKS BV Heftruckservice

U vertrouwt op uw materieel voor de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten. Dus of het nu gaat om een van uw heftrucks, reachstackers of zijladers, ze moeten probleemloos hun werk doen. Bakker Heftrucks begrijpt dat. Daarom tillen wij service naar een hoger niveau.

RIJDENDE WERKPLAATSEN

Onze monteurs zijn altijd onderweg. Op dit moment hebben we acht compleet ingerichte servicebussen, waarmee we het overgrote deel van de reparaties direct bij u op locatie kunnen uitvoeren. In uitzonderlijke gevallen nemen wij uw machine mee naar onze werkplaats in Purmerend. Bijvoorbeeld als het werk te omvangrijk is, als er specialistische apparatuur nodig is of als er in uw bedrijf niet gelast of geslepen mag worden. 

VERVANGENDE TRUCK

In ons rijk gevulde magazijn hebben wij gangbare onderdelen gewoon op de plank liggen. Is er een speciaal onderdeel nodig, waardoor uw eigen machine even uit de running is, dan kunnen wij een overbruggingstruck inzetten. Een truck die de benodigde functies tijdelijk kan overnemen. Want het werk gaat natuurlijk gewoon door.

24-UURS SERVICE

Voor onze klanten staan we altijd klaar. Met name in 24-uursbedrijven zoals bijvoorbeeld de haven is de kans groot dat een probleem juist buiten kantooruren de kop opsteekt. Het schip ligt aan de wal en moet gelost worden. In dat soort gevallen gaan we direct op weg om de machine te repareren, eventueel met een vervangende truck ter overbrugging. 

GESPECIALISEERDE MONTEURS

Bakker heftrucks hecht veel waarde aan expertise. En om de kennis van onze monteurs actueel te houden, gaan we het liefst direct naar de bron: de fabrikant. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien zijn we op die manier nog beter in staat om onderhoud en reparaties uit te voeren conform de fabrieksspecificaties. 

Bakker Heftrucks heeft een eigen instructielokaal, waar verschillende cursussen en trainingen worden gegeven. Bovendien leggen onze monteurs allemaal een keurmeesters-examen af bij de BMWT. Zo weet u zeker dat de jaarlijkse keuring helemaal volgens het boekje wordt uitgevoerd.