opc_loader

Gebruikte heftruck

Gebruikte heftruck kopen? Bakker Heftrucks heeft een uitgebreid assortiment

Welk magazijn kan zonder een vorkheftruck met kleine draaicirkel om pakketten te verplaatsen? En welke haven zonder reachstackers om containers te stapelen? In veel branches is de heftruck een onmisbaar hulp- en transportmiddel om goederen te vervoeren en verplaatsen. Zowel binnen als buiten op bedrijventerreinen. Helaas zijn ze niet goedkoop, waardoor veel bedrijven liever kiezen voor een gebruikte heftruck. De occasions van Bakker Heftrucks zijn niet van nieuw te onderscheiden.

Merken en modellen

Van een kleine en wendbare elektrische vorkheftruck tot een extra zware heftruck op Diesel of LPG die tot 32 ton per lading versjouwt: de collectie gebruikte heftrucks van Bakker Heftrucks bieden ruime keuze voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een mooi, degelijk en geschikt tweedehands exemplaar. Onze voorraad bestaat onder andere uit de volgende merken:

Clark- Svetruck- CVS-Ferrari- Bulmor -Jumbo-Irion

SMV/Konekranes- Semax -Heli- HC- Hyster -Kalmar -Toyota

Nissan -Atlet- Stocklin -Logitrans- Dimos

Wilt u een gebruikte heftruck kopen die aan alle veiligheidseisen en standaarden voldoet, volledig is nagekeken en eruit ziet als nieuw? Maar wel voor een scherpe prijs? Dan is Bakker Heftrucks ben u bij ons aan het juiste adres

Gerepareerd, gekeurd, gepoetst

Op zoek naar een goede en gebruikte heftruck zonder vervelende verrassingen? Bij Bakker Heftrucks vindt u betrouwbare occasions die een complete servicebeurt hebben ondergaan. Waar nodig zijn de machines gereviseerd en gerepareerd. Bij beschadigingen worden ze opnieuw gespoten zijn en natuurlijk verlaat geen enkele truck het terrein zonder recente keuring. Bovendien krijgt u 3 maanden garantie, tenzij u daarover expliciet andere afspraken met ons maakt.

Meer weten over de gebruikte heftrucks van Bakker Heftrucks? Zelf de riante collectie occasions bekijken van de beste merken die Nederland rijk is? Gebruikte heftrucks, pallettrucks, reachtrucks, palletwagens en toebehoren zoals tractiebatterijen en andere toebehoren en onderdelen? Kom langs in Purmerend of neem gerust contact met ons op: 0299429066