opc_loader

Occasions

Gerepareerd, gekeurd, gepoetst

Op zoek naar een goede en gebruikte heftruck zonder vervelende verrassingen? Bij Bakker Heftrucks vindt u betrouwbare occasions die een complete servicebeurt hebben ondergaan. Waar nodig zijn de machines gereviseerd en gerepareerd. Bij beschadigingen worden ze opnieuw gespoten zijn en natuurlijk verlaat geen enkele truck het terrein zonder recente keuring. Bovendien krijgt u 3 maanden garantie, tenzij u daarover expliciet andere afspraken met ons maakt.

Meer weten over de gebruikte heftrucks van Bakker Heftrucks? Zelf de riante collectie occasions bekijken van de beste merken die Nederland rijk is? Gebruikte heftrucks, pallettrucks, reachtrucks, palletwagens en toebehoren zoals tractiebatterijen en andere toebehoren en onderdelen? Kom langs in Purmerend of neem gerust contact met ons op

Op zoek naar een goede gebruikte truck zonder verrassingen? Bij Bakker Heftrucks vindt u alleen betrouwbare occasions die een complete servicebeurt hebben gekregen, waar nodig gereviseerd, opnieuw gespoten zijn en recent gekeurd. Bovendien krijgt u 3 maanden garantie, tenzij u daar expliciet andere afspraken met ons over maakt.

Meer weten? Neem contact op met Ronald Levering via rlevering@bakkerheftrucks.com of bel +31 - 651 - 345 644 / +31 - 653 144 637.

Artikel 1 tot 26 (van de 26 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 26 (van de 26 artikelen). Resultaat:1

Gebruikte heftruck kopen? Bakker Heftrucks heeft de beste

Welk magazijn kan zonder een vorkheftruck met kleine draaicirkel om pakketten te verplaatsen? En welke haven zonder reachstackers om containers te stapelen? In veel branches is de heftruck een onmisbaar hulp- en transportmiddel om goederen te vervoeren en verplaatsen. Zowel binnen als buiten op bedrijventerreinen. Helaas zijn ze niet goedkoop, waardoor veel bedrijven liever kiezen voor een gebruikte heftruck. De occasions van Bakker Heftrucks zijn niet van nieuw te onderscheiden.