opc_loader

Intern transport

Heftruck kopen, huren en onderhouden via Bakker heftrucks

Hoge aanschafkosten, veel onderhoud en een verplichte veiligheidskeuring: heftrucks kopen en uitzoeken doet u niet in tien minuten. Er is zoveel om rekening mee te houden. Voor welk soort werkzaamheden zoekt u een heftruck? Heeft een bepaald merk uw voorkeur? Wat kosten de losse onderdelen zoals batterijen en zijladers? Kortom: heftrucks kopen is keuzes maken. Keuzes die Bakker Heftrucks uit Purmerend graag iets verlicht.

Allround intern transport

Een allround heftruckbedrijf waar u terecht kunt voor alles wat te maken heeft met uw heftrucks? Niet van het kastje naar de muur worden gestuurd bij problemen, maar wel 24 uur per dag spoedreparaties waar nodig en een goed onderhoudsplan dat de kosten zoveel mogelijk drukt? Stevige kans dat u enthousiast wordt van de complete dienstverlening van Bakker Heftrucks. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

 Heftrucks kopen

Heftruck occasions

Heftruck huren

Heftruckservice

Heftruckonderdelen

Heftruck opleiding

En natuurlijk kunt u te allen tijde rekenen op de ondersteuning van ervaren medewerkers, die precies weten waarop te letten. Misschien zaken waaraan u zelf nog niet had gedacht, zoals diverse specificaties van de heftrucks de magazijninrichting en benodigde voorzetapparatuur.