opc_loader

CLARK Lease/ heftruck verhuur

Heftruck Lease, Heftruck verhuur.

Bakker Heftrucks heeft betrouwbare heftrucks, zijladers en containertrucks

Heftrucks die u voor een korte of langere periode in huis kunt halen. Over het transport maakt u zich geen zorgen, wij komen ze zelf brengen en halen ze ook weer op. 
Van 1 uur  tot 7 jaar & palletwagen tot 52 ton

Sommige sectoren kennen duidelijke pieken in hun productie. Voor de voedselindustrie en haar toeleveranciers is er bijvoorbeeld zo'n piek in november/december. Bij andere bedrijven komt de behoefte aan een of meer extra machines soms onverwacht.

Maar ook voor de langere termijn kan huren interessant zijn. Dat neemt dan meestal de vorm aan van operational lease: een zorgeloos contract inclusief onderhoud. Met Bakker Heftrucks regelt u het snel en goed.

Met een volledig afgedekte huurprijs waardoor U geen pieken heeft in onderhoudskosten!

  • incl. verzekering, banden, onderhoud,storingen/reparaties, BMWT keuringen
Nu al een Huur/koop constructie voor een nieuwe Clark heftruck vanaf € 300,- per maand!!
heftruck Lease

Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

Heftruck huren of leasen? Bakker Heftrucks!

Voor het ene bedrijf is een heftruck kopen financieel aantrekkelijk, voor het andere bedrijf huren. Waar dat ‘m in zit? Voornamelijk het feit dat niet iedere branche het hele jaar door behoefte heeft aan heftrucks in eigen beheer. En dus ook niet aan het onderhoud dat daarbij komt kijken. Een heftruck huren is in sommige situaties voordeliger. Bekijk daarom de interessante voorwaarden van Bakkers heftruckverhuur.

Heftruck huren

Iedere branche is anders. Ieder bedrijf is anders. En dus ook de behoefte aan heftrucks is anders. Waar magazijnen geen moment zonder kunnen, kent bijvoorbeeld de foodsector of bloemenbranche duidelijke pieken in de productie. Er is slechts enkele maanden vraag naar meer trucks om snel en efficiënt te werken. Soms is die behoefte vooraf al bekend, soms onverwacht. Hoe dan ook: bij Bakker Heftrucks is het altijd mogelijk om tijdelijk een heftruck te huren. Zelfs tot 7 jaar lang. De voorwaarden zijn flexibel en worden per situatie bekeken. Zo is het bijvoorbeeld op langere termijn mogelijk om voor operational lease te kiezen: een zorgeloos contract met een volledig afgedekte huurprijs. Inclusief: onderhoud, verzekering, banden, het verhelpen van storingen, reparaties en BMWT-keuringen.