opc_loader

JURO UNIREK, BMWT keurend bedrijf, gespecialiseerd in het leveren & 

BMWT keuren van magazijnstellingen

De ARBO wetgeving geeft volgens het arbeidsomstandighedenbesluit aan dat, met betrekking op onderhoudsplicht magazijnen, een jaarlijks periodieke veiligheidskeuring van magazijnstellingen en/of  tussen- / entresolvloeren verplicht is. (arbeidsmiddelen)
In de volgende situaties geldt deze verplichting ook.
- na de installatie van uw magazijnstelling.
- na het verplaatsen van uw magazijnstelling.
- na het beschadigen van uw magazijnstelling.
 

VEILIGHEID: De werkgever is verantwoordelijk voor de veiligheid van de werknemers wanneer er gewerkt wordt met logistiek materiaal. (arbeidsmiddelen) De werknemer moet er dan ook van uit kunnen gaan dat al het materiaal wat gebruikt wordt veilig is. Het jaarlijks laten controleren van uw logistiek materiaal is van groot belang en u kunt laten zien al het nodige te doen om de veiligheid te waarborgen.
De controle inclusief keuringsbewijs kunnen wij voor u uitvoeren. Onze speciaal opgeleide keurmeester let hierbij niet alleen op onveilige situaties en schades van uw magazijninrichting maar ook op de wijze waarop uw medewerkers omgaan met de middelen. Want ook uw werknemers moeten zich bewust worden van de aanwezige risico’s bij het werken in een magazijn.

Kwalitatieve magazijninrichtingen. Vragen? Bel vrijblijvend 0226-354400             

JURO UNIREK BV