opc_loader

Bakkerheftrucks BV

Als CLARK vorkheftruck importeur/dealer leveren wij sinds 1984 alles dat te maken heeft met intern transport, CLARK vorkheftrucks, CLARK onderdelen,  CLARK magazijntrucks, BULMOR zijladers en SVETRUCK zware vorkheftrucks & containerhandeling. Met een vast team gemotiveerde medewerkers is Bakker Heftrucks een compact bedrijf met korte lijnen. We zijn wendbaar, toegankelijk en oplossingsgericht. En met zo'n compleet aanbod vindt u altijd wat u zoekt!

Niets is zo vervelend als een reparatie uitvoeren met onderdelen die verkeerd geleverd zijn en-of net niet helemaal passen.
Vaak wordt er voor het gemak het niet origineel besteld, CLARK onderdelen besteld u direct passend en net zo betaalbaar gewoon in Purmerend.
 

  • De originele onderdelen voor bijna alle geleverde CLARK machines van de afgelopen 30 jaar gewoon nog leverbaar!
  • Onze medewerkers zijn opgeleid bij CLARK en werken dagelijks met de door ons geleverde machines.
  • Met onze ervaring kunnen wij altijd een passende aanbieding met originele CLARK onderdelen voor  u maken
  • Vandaag besteld voor 15:00 uur  morgen in huis!
  • 1 JAAR GARANTIE op uw originele onderdelen. (excl.slijtdelen)  Heeft u een eigen reparatiedienst of monteur in huis? 

Uw originele heftruck en zijlader onderdelen bestelt u bij Bakker Heftrucks. Ons assortiment heftruck en zijlader onderdelen bestaat o.a uit de volgende merken: CLARK, SVETRUCK, CVS-FERRARI, BULMOR, JUMBO, IRION, SMV/KONECRANES, SEMAX, HELI,HC, KALMAR, TOYOTA, NISSAN, ATLET, STOCKLIN en LOGITRANS, DIMOS

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

VERKOOP HEFTRUCKS IN NOORDHOLLAND, ZUIDHOLLAND, ZEELAND, BRABANT,LIMBURG,FRIESLAND, OVERIJSSEL, GELDERLAND, FLEVOLAND, GRONINGEN ,DRENTE & UTRECHT

Heftrucks kopen, huren en onderhouden via Bakker heftrucks

Hoge aanschafkosten, veel onderhoud en een verplichte veiligheidskeuring: heftrucks kopen en uitzoeken doet u niet in tien minuten. Er is zoveel om rekening mee te houden. Voor welk soort werkzaamheden zoekt u een heftruck? Heeft een bepaald merk uw voorkeur? Wat kosten de losse onderdelen zoals batterijen en zijladers? Kortom: heftrucks kopen is keuzes maken. Keuzes die Bakker Heftrucks uit Purmerend graag iets verlicht.

Allround intern transport

Een allround heftruckbedrijf waar u terecht kunt voor alles wat te maken heeft met uw heftrucks? Niet van het kastje naar de muur worden gestuurd bij problemen, maar wel 24 uur per dag spoedreparaties waar nodig en een goed onderhoudsplan dat de kosten zoveel mogelijk drukt? Stevige kans dat u enthousiast wordt van de complete dienstverlening van Bakker Heftrucks. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Heftrucks kopen

Heftruck occasions

Heftruck huren

Heftruckservice

Heftruckonderdelen

Heftruck opleiding

En natuurlijk kunt u te allen tijde rekenen op de ondersteuning van ervaren medewerkers, die precies weten waarop te letten. Misschien zaken waaraan u zelf nog niet had gedacht, zoals diverse specificaties van de heftrucks de magazijninrichting en benodigde voorzetapparatuur.